Radonremontti

Radonin poisto kuntoon rakenteita rikkomatta – 
Uponor KOTI on talon ulkopuolelle asennettava radonsaneerausjärjestelmä.

Suomessa on kymmeniä tuhansia pientaloja, joissa sisäilman radonpitoisuus ylittää sallitut raja-arvot. Liian korkeat radonarvot saadaan selville radon-mittarilla ja remontti hoituu sujuvasti rakenteita rikkomatta Uponor KOTI -radonremonttipaketilla.

Uponor on kehittänyt radonkorjauksia varten asennusvalmiin saneerausjärjestelmän. Järjestelmän yhteyteen rakennettu poistoilmapuhallin synnyttää talon alle alipaineen, joka imee radonkaasun imukanavaan ja siirtää sen siirtokanavaa pitkin pois rakennuksen läheisyydeltä. Talon rakenteita ei radonsaneerauksessa tarvitse rikkoa. Uponor myöntää järjestelmätodistuksen jokaiseen asennettuun Uponor-järjestelmään. Todistus kertoo mitä taloon on asennettu ja selkiyttää vastuita.

Uponor vastaa järjestelmiensä laadusta ja kestävyydestä sekä rakentajalle että asentajalle. Asentaja vastaa tekemästään työstä. Sinun tarvitsee vain tehdä päätös, Salaojakeskus hoitaa radon-mittaamisen ja remontin toteutuksen sujuvasti alusta loppuun. Oikein toteutettu kokonaisuus suojaa kotiasi tehokkaasti radonilta.

Kysy lisää asiantuntijalta!

Periaatekuva

Ota yhteyttä!

Valitse:

Salaojakeskus Pirkanmaa Oy
Koivistontie 1
33960 PIRKKALA

010 4114 900
myynti@salaojakeskus.com

Y-tunnus: 2888137-2