Salaojaremontin voi hyvin toteuttaa myös talvella, toisin kuin usein kuvitellaan. Talvi on monessa mielessä hyvää aikaa remontille, kun piha on kokonaisuudessaan ennallaan jo kesäksi. Sen lisäksi talvella tehty salaojaremontin hinta on edullisempi kysynnän vuoksi. Salaojakeskus remontoi salaojia ympäri vuoden.

Miksi talvella?

Kysytyimmät ammattilaiset ovat tiukasti varattuja kesäaikaan, joten talvelle on helpompi saada asennuaikoja. Hiljaisempi kysyntä vaikuttaa myös hintoihin alentavasti, eli talviremontti tulee edullisemmaksi.

Muitakin hyviä puolia löytyy: Talviaikaan piha on koneilta paremmassa turvassa, koska lumi ja jää ovat suojana.  On myös viihtyvyyden kannalta mukavampi, että pihoja ei kaiveta auki kesäaikaan.

 

 


 

Työ tehdään huolella

Talvikohteissa loppuviimeistely tehdään huhtikuun puolivälin jälkeen, jolloin maa ei enää painu remontin jäljiltä. Näin varmistetaan huoliteltu lopputulos.

Jos lunta on paljon, sitä ajetaan salaojaremontin aikana pois — tai sitten tehdään asiakkaalle vaikka liukumäki kaupan päälle pihaan!

Varaa maksuton salaojakartoitus! Saat tärkeää tietoa salaojien kunnosta sekä kilpailukykyisen remonttitarjouksen luotettavalta ammattilaiselta.

Tilaa maksuton salaojakartoitus