Etenkin vanhoissa omakotitaloissa ja rivitaloissa salaoja- ja sadevesijärjestelmät ovat usein puutteellisia, jolloin tarvitaan alan ammattilaisen apua. Salaojakeskus Pirkanmaa Oy huolehtii salaojituskohteista yksilöllisesti, takuutyönä ja kiinteällä hinnalla.

Toimiva salaoja- ja sadevesijärjestelmä on elintärkeä talon ja sen asukkaiden hyvinvoinnin kannalta, sillä se suojaa rakenteita kosteus-, home sekä routavaurioilta – lisäksi se estää pihan sekä talon kellaritasojen tulvimisen. Suomen rakennuskanta lähenee ikää, jossa vaadittaisiin salaojituksen tarkistamista.

– Salaojat ja sadevesijärjestelmät ovat puutteellisia useimmissa vanhoissa omakotitaloissa ja rivitaloissa, Salaojakeskus Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kellokoski kertoo.

Kellokosken mukaan mahdollisista ongelmista kertovat rakenteiden rapautuminen sekä rappausten irtoaminen talon kivijalan läheisyydessä. Ongelmista viestivät myös harkkojen selkeät murtumat.

– Jos asia huolettaa vähänkin, kannattaa salaojat tarkistuttaa, sillä teemme tarvekartoituksen veloituksetta, Kellokoski muistuttaa.

Varaa nyt maksuton salaojakartoitus!