Rahoitus

Salaojaremontti rahoituksella

Salaojaremontti on yksi omakotitalon tai taloyhtiön tärkeimmistä investoinneista. Kyseessä on pitkälle kantava, kannattava sijoitus, jonka rahoitus vaatii huolellista suunnittelua. Vuosikymmenien tuomalla kokemuksella tiedämme tämän ja siksi olemmekin neuvotelleet OP:n kanssa turvallisen rahoitusratkaisun, joka joustaa tarvittaessa ja on asiakkaallemme helppo ja huoleton valinta.

OP:n rahoituksella voit maksaa salaojaremonttisi kokonaan ensimmäisellä laskulla ilman ylimääräisiä kustannuksia tai halutessasi pilkkoa investointisi kustannukset pidemmälle ajalle. Tällöin pankki laskuttaa kerran kuukaudessa sopimuksen mukaisesti, kunnes rahoitus on maksettu loppuun. Voit siis joka kuukausi joustavasti päättää, maksatko sovitun minimierän vai jotain sen ja loppuvelan väliltä! Siirry rahoituslaskuriin.

Sijoita talosi pitkään ikään

Salaojien saneeraus on paljon muutakin kuin ojien kaivamista ja sillä turvataan talosi (ja sen asukkaiden) hyvinvointi pitkälle tulevaisuuteen. Toimiva kuivatus suojaa talon rakenteet kosteus-, home- ja routavaurioilta. Olemme luotettava kumppani salaojaremontin toteutukseen ja teemme koko remontin avaimet käteen -periaatteella.

Salaojaremontin suunnittelu lähtee liikkeelle maksuttomalla salaojien kartoituskäynnillä, jolla asiantuntijamme kartoittaa kanssasi salaojaremontin tarpeen. Määrittelemme yhdessä kestävät ja taloosi soveltuvat ratkaisut, jotta salaojaremontti on loppuun asti mietitty. Kartoituskäynnin jälkeen teemme sinulle kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat koko urakasta. Salaojituksen kiinteän tarjoushintamme ansiosta rahoitusta on helppo hakea eivätkä lopulliset kustannukset tuota yllätyksiä.

Muistathan hyödyntää myös saneerauskustannuksiin myönnettävän kotitalousvähennyksen!

Salaojaremonttien ammattilainen on turvallinen valinta

Salaojaremontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on tehdä kohteeseen sopivat valinnat ja toteuttaa projekti ammattitaidolla alusta loppuun.

Itse salaojaremontin toteutus hoituu normaalisti muutamassa päivässä ja se voidaan hyvin toteuttaa myös talvella. Voit nukkua yösi rauhassa töiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Lisäksi investointisi turvana on valmistajien materiaaleille myöntämät, jopa 15 vuoden takuut.

Voit käyttää alla olevaa laskuria suuntaa-antavana työkaluna rahoitustarpeesi kartoittamisessa.

salaojat

Kokemuksia

Kellaritilat kuiviksi

Kellaritilat kuiviksi

Kellaritilat kuiviksi - kaupan päälle hieno piha ja hyvä mieliJaana ja Juha Jokiniemi ostivat vuonna 2020 kodikseen 80-luvun alkupuolella rakennetun talon, joka sijaitsee rinnetontilla Sastamalassa. Talon alakerrassa on varastotiloja, autotalli, kylpyhuone ja sauna....

avainlippu

Ota yhteyttä!

  Valitse: TarjouspyyntöMuu viesti
  Salaojakeskus

  Salaojakeskus Pirkanmaa Oy
  Koivistontie 1
  33960 PIRKKALA

  010 4114 900
  [email protected]

  avainlippu