Salaojaremontin Salaojakeskuksella teetättänyt taloyhtiön edustaja Panu Mustajärvi on erittäin tyytyväinen sekä urakan lopputulokseen että yhteistyöhön yrityksen kanssa. Mies kertoo, että urakkaa hoiti hyvä työporukka, jota kehuttiin yrityksen päämajalle saakka ja pyydettiin samaa jengiä hoitamaan myös toinen urakka.

Kysyttäessä mitkä asiat vaikuttivat tyytyväisyyteen Panu vastaa yhtään empimättä: ”Se semmoinen ammattitaitoa huokuva varmuus, mikä tuli esille kaikissa keskusteluissa urakkaan liittyen. Tuli sellainen olo, että tuolta porukalta ei mene sormi suuhun tapahtuipa mitä tahansa yllättävää.”

salaojaremontti

Valinta oli helppo tehdä

Panu kertoo taloyhtiön kilpailuttaneen ensin salaojaurakoitsijat ja vastauksista Salaojakeskus ponnahti esille muita paremmin. Pian yrityksen edustajat olivatkin jo taloyhtiön kanssa katselemassa kohdetta ja käymässä urakkaneuvotteluja. Paikan päällä tehtyjen katselmuksien ja urakkaneuvottelujen aikana kävi ilmi Salaojakeskuksen vankka ammattitaito ja kokemus alalta. Taloyhtiön hallitus piti varmasta ja asiantuntevasta esityksestä eri menetelmien suhteen. Salaojakeskuksen edustajat kertoivat mitä mikäkin tarkoittaa käytännössä ja hallitukselle jäi keskusteluista hyvä jälkimaku. ”Mielellään kuunneltiin käytännön miesten fiksuja näkemyksiä ja visioita urakan toteutustavoista. Meille jäi hyvä maku paikan päällä pidetyistä urakkaneuvotteluista ja se vahvisti meidän päätöstä ryhtyä yhteistyöhön ja tehdä osa jopa talvityönä”, Panu summaa hallituksen kokemuksia.

Aikataulut pitivät yllätyksistä huolimatta

Etukäteen jo tiedettiin, että ennalta-arvaamattomia yllätyksiä saattaa kesken urakan ilmetä ja niin tapahtui. Panu kertoo kuitenkin, että muuttuvien tekijöiden kanssa pystyttiin elämään ja muokkaamaan suunnitelmia niiden mukaan. Työt jatkuivat keskeytyksettä ja aikataulut pitivät, vaikka tuli viivytyksiä. Yhteistyö Salaojakeskuksella ja taloyhtiöllä sujui tosi hyvin alusta loppuun saakka. Panu kehuu hyvän työporukan lisäksi myös työnjohtoa, joka osallistui itsekin tekemiseen eikä käynyt paikan päällä vain seisoskelemassa. Puolin ja toisin soiteltiin, jos oli jotain mikä mietitytti tai arvelutti. Salaojakeskuksen toiminnasta jäi päällimmäisenä mieleen kokonaisvaltainen varmuus. ”Vilpittömästi voin suositella Salaojakeskusta kenelle vaan. On semmoinen porukka, että varmasti pystyvät ja kykenevät isompiinkin urakoihin”, kokoaa Panu ajatuksiaan yhteen.
salaojaremontti