Salaojaremontti Isodrän-menetelmällä

Salaoja­remontti Isodrän-menetelmällä

Materiaalivalinnoilla on väliä myös salaojaremonttia toteuttaessa. Tärkeintä ei ole materiaalikustannusten edullisuus tai se, onko materiaali ennestään tuttu – nykyään on yleisesti tiedossa, että laatu ja pitkäikäisyys ovat ratkaisevassa asemassa materiaalivalintoja tehdessä. Rakentaminen ja remontointi ilman huolenaiheita ja reklamaatioita on kaikkien etu ja kaikkien osapuolten kannalta järkevintä.

Isodrän-levy on huippulaadukas salaojittava lämmöneriste, jota mekin käytämme. Se on markkinoiden edistyksellisin kosteuden estämiseen ja siirtämiseen sekä lämmöneristämiseen tehty tuote, jota on vaikea vertailla mihinkään muuhun saatavilla olevaan ratkaisuun. Isodrän painii monikäyttöisyytensä ja käyttöominaisuuksiensa puolesta aivan omassa sarjassaaan.

Putket

Bitumilateksiemulsiolla pinnoitetuista ja yhteen liimatuista solumuovipalloista valmistettua Isodrän-levyä käyttäen kosteussuojaus, salaojitus, kapillaariratkaisu sekä lämmöneristys hoituvat kertaheitolla ilman tarvetta ratkaista jokaista vaihetta erikseen. Isodrän on siis varmatoiminen kokonaisratkaisu.

Kellarillisten rakennusten yleinen ongelma on lattioille kertyvä vesi silloin, kun salaojitus ei ole kunnossa. Avain ongelman ratkaisuun piilee täydellisessä kosteussuojassa, joka koostuu salaojituksesta, kapillaarisuuden katkaisusta ja lämmöneristyksestä:

 

 • Salaojarakennetta tarvitaan johtamaan ylimääräiset vedet maasta salaojajärjestelmään
 • Kapillaarisuuden katkaisulla tarkoitetaan maassa kellarin ulkopuolella olevan kosteuden perusmuuriin siirtymisen estämistä
 • Ulkopuolinen lämmöneristys on lämpimän kellarinseinän ehdoton edellytys!

Kun seinä saadaan kuivaksi, samalla mahdollinen kosteusvaurio alkaa kuivua ja näin luodaan edellytykset sille, että seinä pysyy jatkossakin kuivana.

Monipuoliset käyttöominaisuudet takaavat yksinkertaisen asennustavan ja laskevat salaojaremontin kokonaiskustannuksia.
Lisätietoa Isodrän-levystä löydät valmistajan omalta sivulta isodran.fi.

Jätä soittopyyntö!

  "Parasta remontissa oli se, että työntekijät olivat asiallisia ja avuliaita ja jaksoivat vastata meidän kysymyksiin. Kaivinkonekuski oli todella hyvä. Kaikki sujui muutenkin juuri niin kuin pitikin."

  Asiakas, Tampere

  Investointi talon salaojajärjestelmän laatuun on kannattava sijoitus. Sen merkitys talon asukkaille ja itse kiinteistön hyvinvoinnille on erittäin suuri.

  Toimiva kuivatus suojaa talon rakenteet kosteus-, home- ja routavaurioilta sekä estää tulvat kellarissa. Salaojien tehtävänä on kerätä maassa oleva haitallinen kosteus pois perustusten luota.

  Näin elämäsi helpoin salaojaremontti etenee!

  Rahoituslaskuri

  Kokemuksia

  Kellaritilat kuiviksi

  Kellaritilat kuiviksi

  Kellaritilat kuiviksi - kaupan päälle hieno piha ja hyvä mieliJaana ja Juha Jokiniemi ostivat vuonna 2020 kodikseen 80-luvun alkupuolella rakennetun talon, joka sijaitsee rinnetontilla Sastamalassa. Talon alakerrassa on varastotiloja, autotalli, kylpyhuone ja sauna....

  avainlippu

  Ota yhteyttä!

   Valitse: TarjouspyyntöMuu viesti
   Salaojakeskus

   Salaojakeskus Pirkanmaa Oy
   Koivistontie 1
   33960 PIRKKALA

   010 4114 900
   [email protected]

   avainlippu