Salaojat samoilta tekijöiltä jo toista kertaa

Tampereella asuva Hannu Paara päätti jo toistamiseen tilata salaojaremontin Salaojakeskukselta. Edellisenä vuonna 50-luvun pienkerrostaloon tehty salaojaremontti sujui niin mallikkaasti, että päätös juuri ostetun omakotitalon salaojien toteuttajista oli helppo tehdä.

”Ostamassamme omakotitalossa oli alkuperäiset salaojat, sellaiset tiiliputket mutta eivät ne enää olleet toiminnassa näin 70 vuoden jälkeen. Olivat myös väärin toteutettu alunperinkin”, kuvaa Paara tarvetta talon salaojitukselle.

”Suoraviivaista yhteistyötä”

Paarat ostivat uudeksi kodikseen vanhan omakotitalon, jonka kellarissa oli rakennusajan rakenteelle tyypillistä kosteutta. Toimivat salaojat vievät kosteutta pois talon rakenteiden ympäristöstä, jolloin kellari pääsee kuivahtamaan. Tilaan on tarkoitus tulevaisuudessa rakentaa pesuhuone.

”Oli hyvät kokemukset aikaisemmasta remontista vuoden takaa, jolloin päätös salaojituksen tekijästä tehtiin hinta edellä, mutta myös nopeus ja palvelulupaus vaikuttivat asiaan”, Paara kokoaa yhteen valintaperusteita.

Yhteistyö Salaojakeskuksen ja Paarojen välillä on ollut suoraviivaista ja asioista on voitu hyvässä hengessä keskustella yhdessä. Paara kertoo aikataulujen toteutuneen hienosti ja palvelulupaukset jälleen pitivät.

Kellaritilat kuiviksi

Kellaritilat kuiviksi

Kellaritilat kuiviksi - kaupan päälle hieno piha ja hyvä mieliJaana ja Juha Jokiniemi ostivat vuonna 2020 kodikseen 80-luvun alkupuolella rakennetun talon, joka sijaitsee rinnetontilla Sastamalassa. Talon alakerrassa on varastotiloja, autotalli, kylpyhuone ja sauna....