Kun Vesa Niemi suunnitteli toteuttavansa salaojaremontin, hän kysyi tarjousta kolmelta alan yritykseltä. Tarjoukset olivat hinnoiltaan suunnilleen samaa tasoa, mutta Vesa piti Salaojakeskuksen tarjousta laajimpana.

Tuntui, että heiltä sai parhaan vastineen rahalle. Tarjoukseen kuului myös viimeistely eli remontin jälkeen valmiit pihat, mikä oli meille tärkeää. Vertailin yrityksiä netissä ja Salaojakeskuksesta löytyi vain hyviä kommentteja. Lisäksi heidän nettisivut olivat hyvät ja selkeät, Vesa kertoo.

Palvelevaa ja huolellista väkeä

 Aikataulukin piti – viisi päivää ja homma oli hoidettu, kuten oli sovittu. Vesa kertoo, että viimeistelytyöt hoituivat mallikkaasti.

He siistivät kaikki paikat. Roskat kerättiin ja autotallin sivualueellekin laittoivat vielä murskeen ja viimeistelivät sen. Salaojakeskuksen työntekijät olivat auttavaisia ja huomaavaisia, eikä remontista ollut häiriötä naapureille. Itse pääsimme remontin aikana kulkemaan ilman ylimääräistä vaivaa, Vesa toteaa.

Vesa Niemen mukaan projektissa oli plussaa se, että Salaojakeskus laittoi kuntoon myös asioita, joista ei oltu sovittu. Aloituspalaverissa oli puhetta, että remontin yhteydessä kaivetaan pari kantoa pois. Loppujen lopuksi Salaojakeskus poisti samaan rahaan sellaisiakin kantoja, mistä ei etukäteen sovittu.

Salaojakeskuksen porukka oli palvelevaa ja huolellista väkeä. Mainitsin, että meillä on terassin tarve, joten he kaivoivat pintamaan pois ja laittoivat samantien eristelevytkin. Myyntijohtaja Kinnunen oli mukana aloituspalaverissa ja kävi tarkastamassa myös remontin jälkeen, että kaikki oli kunnossa. On sanottava, että kaikki meni oikein mainiosti, Vesa kiittelee.