Salaojaremontti

Toimivat salaojat pitävät sokkelin kuivana.

Investointi talon salaojajärjestelmän laatuun on kannattava sijoitus. Sen merkitys talon asukkaille ja itse kiinteistön hyvinvoinnille on erittäin suuri.

Toimiva kuivatus suojaa talon rakenteet kosteus-, home- ja routavaurioilta sekä estää tulvat kellarissa. Salaojien tehtävänä on kerätä maassa oleva haitallinen kosteus pois perustusten luota. Tarvittaessa salaoja myös varmistaa, ettei pohjaveden pinta pääse nousemaan liian lähelle talon alapohjaa.

Putkiston huoltoa varten talon jokaisella nurkalla on hyvä olla salaojakaivo. Salaojaputki on reiällinen, sisäpinnaltaan sileä mutta ulkopinnalta aaltoileva putki. Vesi valuu liukkaasti sileällä sisäpinnalla. Halkaisijaltaan salaojaputki on 110 mm.

Salaojia pitkin vesi johdetaan perusvesikaivoon. Salaojaputken liittymässä kaivon sisällä oleva padotusventtiili varmistaa, että tulvatilanteissakaan vedet eivät pääse nousemaan salaojien kautta takaisin talon perustuksiin. Perusvesikaivosta vedet viemäröidään edelleen joko kunnalliseen sadevesiviemäriin, läheiseen avo-ojaan tai imeytetään tontin maaperään.

Salaojaremontin yhteydessä asennetaan aina erillinen sadevedenpoistojärjestelmä. Salaojajärjestelmän toimivuuden lisäksi on ensiarvoisen tärkeää, varmistaa sokkelin kuivana pysyminen, remontin yhteydessä asennamme aina patolevyn sokkelia vasten. Lisäksi asennamme routaeristeet pitämään pakkasen loitolla.

Koko remontin teemme avaimet käteen periaatteella, takuutyönä ja kiinteällä hinnalla.

Salaojat ja sadevesijärjestelmät

  1. Rännikaivot
  2. Salaojan tarkastuskaivo
  3. Tuplasalaoja- ja sadevesiputket
  4. Patolevy ja listat
  5. Sepeli ja suodatinkangas
  6. Sepeli ja routasuojaus
  7. Perusvesikaivo
  8. Purkuputki

Myyjä suhtautui kuin omaan projektiin

“Salaojakeskuksen myyjä toimi kuin olisi tehnyt remonttia omaan taloonsa. Kaikesta heijastui ammattilaisen ajatukset ja näkemykset sekä tahto hoitaa projekti kunnolla alusta loppuun. Suosittelen lämpimästi tätä yritystä.”

Huipputekijät

“Työntekijöiden ammattitaito, tiimityö, ahkeruus, sosiaalisuus sekä asiakkaan huomioiminen olivat aivan omaa luokkaansa.”

Koneet kunnossa

“Yrityksen kalusto on hyvässä kunnossa. Työmaalla ei mennyt aikaa korjauksiin ja huoltoihin.”

Näin elämäsi helpoin salaojaremontti etenee

1) Salaojaremontin suunnittelu

Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi, mikä on salaojaremontin tarve. Määrittelemme yhdessä kestävät ja taloosi soveltuvat ratkaisut, jotta salaojaremontti on loppuun asti mietitty.

2) Salaojaremontin hinta – kiinteä tarjous

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat koko urakasta. Salaojaremontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3) Kirjallinen sopimus

Kun hyväksyt tarjouksen, teemme kirjallisen tilaussopimuksen. Sopimukseen kirjataan salaojaremontin sisältö sekä aikataulu ja hinta.

4) Ammattitaitoinen toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät urakan tinkimättömällä asenteella asiakkaan parhaaksi sopimuksen mukaan jopa muutamassa päivässä.

5) Siivous

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon ja huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

6) Takuu

Voit nukkua yösi rauhassa töiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja antaa materiaalille 5 – 15 vuoden takuun valitusta materiaalista riippuen.

 

Tilaa maksuton salaojakartoitus!