Mitä salaojaremontti maksaa?

Salaojaremontin hinta riippuu paljon talon koosta ja perustuksista. Omakotitalojen salaojaremontit maksavat yleensä noin 15 000 – 35 000 euroa. Eniten salaojaremontissa maksaa työ, joten kotitalouden kannattaa hyödyntää tässä kotitalousvähennys.

Salaojakeskus hoitaa kartoituksen, suunnitelmat, urakoinnin ja asennuksen. Remontille annetaan kiinteähintainen tarjous, joten hinnassa ei pääse tulemaan yllätyksiä. Hinta sisältää kaiken tarvittavan kartoituksesta loppusiivoukseen asti.

Tunnista ongelmat, varaa maksuton tarkastus ja hoida salaojat viimeisen päälle kuntoon! Tämä lisää talon käyttöikää ja huolettomia vuosia.

Näin salaojaremontti etenee

1) Salaojaremontin suunnittelu

Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi, mikä on salaojaremontin tarve. Määrittelemme yhdessä kestävät ja taloosi soveltuvat ratkaisut, jotta salaojaremontti on loppuun asti mietitty.

2) Salaojaremontin hinta – kiinteä tarjous

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat koko urakasta. Salaojaremontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3) Kirjallinen sopimus

Kun hyväksyt tarjouksen, teemme kirjallisen tilaussopimuksen. Sopimukseen kirjataan salaojaremontin sisältö sekä aikataulu ja hinta.

4) Ammattitaitoinen toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät urakan tinkimättömällä asenteella asiakkaan parhaaksi sopimuksen mukaan jopa muutamassa päivässä.

5) Siivous

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon ja huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

 6) Takuu

Voit nukkua yösi rauhassa töiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja antaa materiaalille 5 – 15 vuoden takuun valitusta materiaalista riippuen.