Salaojaremontin vaiheet

Näin elämäsi helpoin salaojaremontti etenee

1) Salaojaremontin suunnittelu

Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi, mikä on salaojaremontin tarve. Määrittelemme yhdessä kestävät ja taloosi soveltuvat ratkaisut, jotta salaojaremontti on loppuun asti mietitty.

2) Salaojaremontin hinta – kiinteä tarjous

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat koko urakasta. Salaojaremontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3) Kirjallinen sopimus

Kun hyväksyt tarjouksen, teemme kirjallisen tilaussopimuksen. Sopimukseen kirjataan salaojaremontin sisältö sekä aikataulu ja hinta.

4) Ammattitaitoinen toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät urakan tinkimättömällä asenteella asiakkaan parhaaksi sopimuksen mukaan jopa muutamassa päivässä.

5) Siivous

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon ja huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

6) Takuu

Voit nukkua yösi rauhassa töiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja antaa materiaalille 5 – 15 vuoden takuun valitusta materiaalista riippuen.

Toimivat salaojat pitävät sokkelin kuivana

Investointi talon salaojajärjestelmän laatuun on kannattava sijoitus. Sen merkitys talon asukkaille ja itse kiinteistön hyvinvoinnille on erittäin suuri.

Toimiva kuivatus suojaa talon rakenteet kosteus-, home- ja routavaurioilta sekä estää tulvat kellarissa. Salaojien tehtävänä on kerätä maassa oleva haitallinen kosteus pois perustusten luota. Tarvittaessa salaoja myös varmistaa, ettei pohjaveden pinta pääse nousemaan liian lähelle talon alapohjaa.

Jätä soittopyyntö!

  "Parasta remontissa oli se, että työntekijät olivat asiallisia ja avuliaita ja jaksoivat vastata meidän kysymyksiin. Kaivinkonekuski oli todella hyvä. Kaikki sujui muutenkin juuri niin kuin pitikin."

  Asiakas, Tampere

  Investointi talon salaojajärjestelmän laatuun on kannattava sijoitus. Sen merkitys talon asukkaille ja itse kiinteistön hyvinvoinnille on erittäin suuri.

  Toimiva kuivatus suojaa talon rakenteet kosteus-, home- ja routavaurioilta sekä estää tulvat kellarissa. Salaojien tehtävänä on kerätä maassa oleva haitallinen kosteus pois perustusten luota.

  Salaojat ja sadevesijärjestelmä samassa remontissa

  Putkiston huoltoa varten talon jokaisella nurkalla on hyvä olla salaojakaivo. Salaojaputki on reiällinen, sisäpinnaltaan sileä mutta ulkopinnalta aaltoileva putki. Vesi valuu liukkaasti sileällä sisäpinnalla. Halkaisijaltaan salaojaputki on 110 mm.

  Salaojia pitkin vesi johdetaan perusvesikaivoon. Salaojaputken liittymässä kaivon sisällä oleva padotusventtiili varmistaa, että tulvatilanteissakaan vedet eivät pääse nousemaan salaojien kautta takaisin talon perustuksiin. Perusvesikaivosta vedet viemäröidään edelleen joko kunnalliseen sadevesiviemäriin, läheiseen avo-ojaan tai imeytetään tontin maaperään.

  Salaojaremontin yhteydessä asennetaan aina erillinen sadevedenpoistojärjestelmä. Salaojajärjestelmän toimivuuden lisäksi on ensiarvoisen tärkeää, varmistaa sokkelin kuivana pysyminen, remontin yhteydessä asennamme aina patolevyn sokkelia vasten. Lisäksi asennamme routaeristeet pitämään pakkasen loitolla.

  Koko remontin teemme avaimet käteen periaatteella, takuutyönä ja kiinteällä hinnalla.

  Salaojat ja sadevesijärjestelmä

  1. Rännikaivot
  2. Salaojan tarkastuskaivo
  3. Tuplasalaoja- ja sadevesiputket
  4. Patolevy ja listat
  5. Sepeli ja suodatinkangas
  6. Sepeli ja routasuojaus
  7. Perusvesikaivo
  8. Purkuputki

  Tilaa maksuton salaojakartoitus!

  Kokemuksia

  Kellaritilat kuiviksi

  Kellaritilat kuiviksi

  Kellaritilat kuiviksi - kaupan päälle hieno piha ja hyvä mieliJaana ja Juha Jokiniemi ostivat vuonna 2020 kodikseen 80-luvun alkupuolella rakennetun talon, joka sijaitsee rinnetontilla Sastamalassa. Talon alakerrassa on varastotiloja, autotalli, kylpyhuone ja sauna....

  avainlippu

  Ota yhteyttä!

   Valitse: TarjouspyyntöMuu viesti
   Salaojakeskus

   Salaojakeskus Pirkanmaa Oy
   Koivistontie 1
   33960 PIRKKALA

   010 4114 900
   [email protected]

   avainlippu